Inklapbare fiets

Een inklapbare fiets combineert het gemak van een fiets en een fiets met trapondersteuning. Het is een uitstekende combinatie voor mensen die naar hun werk gaan met zowel de fiets als het openbaar vervoer.

De elektrische vouwfietsen mogen namelijk altijd gratis mee worden genomen in de trein of bus. U hoeft hier geen extra toeslag voor te betalen. Daarom is het hebben van een e-bike vouwfiets voor veel mensen een interessante optie.

Makkelijk overal mee te nemen

Je hangt de elektrische vouwfiets handig en compact op aan de fietsendrager achter de camper of de auto. Nog een voordeel, met dat heerlijke middellandse zeeklimaat kom je niet helemaal bezweet aan op je bestemming.

CitySmartBike heeft een mooie uitvoering in stijlvol matzwart. De elektrische vouwfiets is snel en eenvoudig op en uit te vouwen en door zijn kleine formaat en aluminium frame is de fiets niet zwaar, lekker handzaam en ook zonder trapondersteuning een fijne fiets om mee op pad te gaan.

Met een electrische vouwfiets van CitySmartBike weet je altijd dat je in kwaliteit geïnvesteerd hebt. Het concept is in 2017 bedacht en opgericht. Bekijk snel de website en bekijk het aanbod in vouwfietsen.