Tuinieren vanuit je luie stoel

 

Vanuit je luie stoel je tuin ontwerpen, kennis opdoen over zowel tuinplanten als tuinmaterialen, het kan tegenwoordig allemaal. Tuinieren is echt een trend en er zijn heel veel websites en webwinkels die hier op inspelen. Je vindt er vaak leuke voorbeelden en handige tips. Niets let je om daarna zelf aan de slag te gaan.

Een nieuw terras

Stel dat je toe bent aan een nieuw terras of wilt je terras veranderen of aanpassen. Dan kom je al muisklikkend vast ook wel foto’s tegen van vlonderterrassen en zelfs vlonderpaden. Dit kan een zeer fraaie toevoeging zijn aan jouw buitenruimte. Zowel voor de tuin met strakke lijnen als de meer natuurlijke tuin zijn terrassen van hout goed toepasbaar. Maar ook op balkons en dakterrassen zijn vlonders niet meer weg te denken.

Veel keuze

Je kunt zowel kiezen voor vlondertegels (zogenaamde prefab tegels in verschillende maten) als voor planken. Deze planken zijn er zowel in een gladde als in een geribbelde uitvoering. Ze zijn te verkrijgen in verschillende breedtes en lengtes.

Ze worden gemaakt van verschillende materialen zoals hardhout, naaldhout en zelfs van bamboe of composiet. Het is maar net wat je zelf mooi vindt en ook hoeveel geld je er aan uit wilt geven.

Wil je vlonder planken online bestellen, dan kan dat ook heel eenvoudig. Via een website als Hout discount kun je je niet alleen uitgebreid laten informeren, je treft er ook een groot aanbod aan en je kunt precies uitrekenen wat je nodig hebt aan materiaal.

Hardhouten vlonder online bestellen kan hier