Windows 7 licentie

windows-7-licentie

Op zoek naar een windows 7 licentie? Bij Softwarelicense4u vind je alles wat je nodig hebt op werk en thuis. Windows 7 is een zeer populair besturingssysteem wat ongeveer op 75% van alle computers die Windows ondersteunt geïnstalleerd is.

Met Windows 7 heb je de toegang tot alle Home en Premium-functies waar je van houdt en de zakelijke functies die je nodig hebt voor werk. Je kunt een makkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken maken en bestanden delen tussen de verschillende computers in je huis. Maar welke specificaties heb je minimaal nodig om Windows 7 te kunnen draaien?

  • 1 gigahertz (GHz) of sneller 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
  • 1 gigabyte (GB) RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • 16 GB beschikbare schijfruimte (32-bits) of 20 GB (64-bits)
  • Grafisch DirectX 9-apparaat met het stuurprogramma WDDM 1.0 of hoger

Hoe gaat het allemaal in zijn werking?

Je kiest het softwareproduct in de webwinkel van Softwarelicense4u uit en je rekent deze veilig af. Na het afrekenen ontvang je een legitieme licentiecode en de Windows 7 download. Zo wordt de licentie binnen 5 minuten geleverd via een e-mail. Je ontvangt dan de volgende onderdelen in je mailbox;

  • Een unieke legitieme Retail Licentie code
  • Installatie bestanden in de vorm van een ISO bestand.
  • Garantie op de geldigheid van de licentie